Kokar av glädje

ska jag berätta! Annie vet inte ens detta!
Jag är så himla glad!!!!!!! Ni får klura lite och sen ikväll smäller det!

Gott nytt år!(snart:P)

//Olivia

Nyårsafton!

Japp idag är det nyårsafton och sista dagen på 2011. Jag kommer bara vara hemma idag med familjen och mormor, äta trerätters, mysa och ha det gott! Hur firar ni nyår i år? =D

Puss Annie

Bloglovin!

Följ oss gärna via bloglovin! :D
Puss Annie och Olivia!

Hissar





* För att det är en bra telefon,ska köpa en snart!!!!!


*Allround-schabrak. När jag var på rean letade jag efter ett sådant men tyvärr fanns det ingen färg kvar i röd:(
Bra kvalite och väldigt fint! Kostar just nu bara 149,90kr på rean(ord-299).

Jag kommer hissa någonting ungefär varannan dag:D

//Olivia

Sovit hos Freja!

Hej allihopa!
Kom nyss hem ifrån Freja, vi sov över;D Det var verkligen super trevligt,vi spelade sims 3 och kollade på desperate housewives. Verkligen älskar den serien.

Hmm... Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt. mysa framför tv:n,haha bara chilla<33 Har länge suttit och kollat på kläderna och grejerna jag köpte på hööks,JAG VILL TÄVLA NU! Längtar otroligt mycke!!!!!!Att också träffa löpis♥

Nu blir det dags att kolla mina kompisar och andras bloggar!


//Olivia♥♥


Hos Elina

Just nya sitter jag hos Elina och spelar Sims. Har vart här sen jag vaknade vid 11.00 och först va vi ute och fota men det blev inte så bra så vi gick in och satte oss vid datan. Men nu måste jag gå

Puss!<3

Alvin och gänget 3

Som jag skrev innan hade jag vart på film, ingen mindre än Alvin och gänget 3. När jag, Ida, Ida och Julia hade ätit och gjort oss klara tog vi bussen ner till stan och hämtade våra biljetter, köpte godis och dricka och gick å satte oss. Vi satt ganska långt fram och vi såg väldigt bra. Filmen var väldigt rolig och dom små ekorrarna är sååå gulliga! Jag berättar inte vad den handlar om utan ni får se den själva.
Just nu siiter jag och pratar med några kompisar på skype, men ska snart gå och lägga mig. Imorgon ska jag vara med Elina och vi ska fota lite så vi får la se hur mycket uppdatering det blir från min sida, men lite hinner jag nog med och har ni tur så kanske ni får se några bilder från när vi fotar.
Bild lånad från google
Puss Annie!

Förlåt!

Förlåt för dålig uppdatering! Jag sov hos Ida igår med några kompisar och vi hade hade jätte mysigt! Vi kollade på hela säsong 1 av glee. Vi somnade inte förns vid 4.30 typ och är ganska trött nu, Tror jag kanske går och lägger mig lite. Men först ska jag skriva ett annat inlägg om filmen vi var på idag! Håll utkik!

Puss Annie

hej läsare!

Haft en trevlig dag?
- jag har!
 Först,vaknade 9.10(härligt) och sen så tog jag det lugnt första halvtimman och sen fixade jag mig och åt frukost med familjen:DNice! Sen åkte vi ner till morfar och träffa några kusiner och deras nya katt(julia heter den),hon är såå söt,svart och lite vit. Vi åt en jätte god lunch och sen öppna vi lite andra julklappar.
Jag fick:
-presentkort på gina
-presentkort på lagerhaus
- bad-shower gel och body lotion

Är jätte nöjd,haha har ju redan fått massor av annat♥ nu ska jag snart äta middag och sedan bara ta det lugnt,är ganska trött och har mått rätt dåligt...NOT FUNNY!:(



Där mådde jag toppen! Var spänd och lycklig,på bästa hästen♥

//Olivia

Godmorgon!

Idag ska jag sova hos mina kompisar så det kanske inte blir så mycket bloggande, hoppas Olivia bloggar lite så ni har något att läsa iallafall, jag ska ändå försöka slänga in något litet inlägg under dan så håll koll!

Puss Annie!

Bilder ifrån sommras

Jaa,tänker inte ni tillbaks till sommaren. Har vart så himla bra,hunnit med massor!







//Kram Oliviaimage description

Mellandagsrean!

Kom precis hem från min andra dag på mellandagsrean. Igår var jag där med Emmi, Freja och Olivia, hittade ganska mycket och kom hem med 6påsar från olika affärer! Men allt jag köpte behövde jag så är nöjd med köpen. Idag så var jag där med pappa och Matthias för dom skulle köpa saker till Matthias mobil, jag passade då på att gå in på Gina och hittade en tröja, ett par blåa jeans och svarta benvärmare!

Just nu sitter jag och kollar när Matthias spelar spel på Wii som han köpt idag!

Ha det gött! Puss Annie

Hööks!!

Hej! Nu har vi varit på hööks och shoppat. Kan själv säga att jag köpte ganska mycket:D

Jag köpte:
- vita ridbyxor 274,50kr(rea)
- pk tröja 84,50kr(rea)
- rosa mössa 24,50kr(rea)
- två par handskar 29,50 kr st

///puss, Olivia

Hemma från hööks!

Det blev lite shopping för mig ändå! En mössa med "i love my horse" för 25kr och ett par chaps för 349kr! Mössan kanske jag inte behövde men chapsen var välbehövliga!

Hööks

Idag ska jag och Olivia dra till hööks för att shoppa lite på utförsäljningen, det är 50kr rabatt på massor av varor! Jag har inte tänkt handla så mycket men eftersom Olivia har presentkort kommer hon handla mycket, bilder kommer! Någon mer som ska dra dit?? Puss Annie och Olivia

Helluuuu

Någon som ska på rean på hööks utförsäljningen;)???



//Olivia

Annie Karlsson

Hej jag heter Annie och driver denna blogg med Olivia! Tänkte presentera mig lite här nu!
Jag är en 13årig tjej som älskar hästar, hundar, vara med dom jag älskar och spela fotboll. På min fritid gör jag oftaste detta, jag är i stallet ungefär 3-4 gånger i veckan och spelar fotboll typ 2-3gånger i veckan. Resten av tiden spenderar jag med vänner eller min familj (läxor).
Ridningen:
Jag började rida på 4h när jag var 10år och har ridit sen dess. Efter ungefär ett halvår började jag rida hos mammas kompis som hade en liten shettis som behövde motion, Hedda hette hon. Hon är nog en av dom tjockaste hästar jag sett. Ägaren till hästen var 6år och rädd förhästar det var därför hon var tjock för hon fick inte så mycket motion. Jag kommer ihåg att det var på henne jag travade första gången. Men efter ett tag blev hon för liten och jag fick rida på hästen mamma ridit på. Andi! I början var jag väldigt rädd för honom, mamma fick oftast var med inne i boxen och hjälpa till. Men nu, nu är vi som bästa vänner, vi litar på varandra till hundra, jag kan göra vad som helst med honom utan att han bryr sig. Jag har till och med krupit under hans mage. Han är världens bästa läromästare och väldigt lugn i temprament. Det ända problemet är att han inte kan ridas i padock så bra. I början vill han bara ut och jobbar inte bra, men efter ett tag så lugnar han sig och det går bra. Just nu är Andi skadad ch jag har inte ridit honom på ett år men jag hoppas han blir bra snart, han är på bättrings väg iallafall! Dör du Andi dör jag!
Fotboll: Fotboll har jag spelat i ungefär 6 år och tycker det är jättekul! Jag spelar i brämhults ik och stor trivs! Själv tycker jag att vi är väldigt bra på fotboll men alla tycker ju olika. Vi har inte bara spelat här i Sverige utan även spelat i Danmark. Det gick väll kanske inte så jätte bra där men vi hade kul!
Andi<3
Brämhult iks logga
Jag och Löparn
Puus Annie!

Olivia Richard

Heter jag och driver denna bloggen med Annie. Jag är 12 år.Största delen av mitt liv tillbringas i stallet eller oftast med mina kompisar:D Jag rider i en träninsgsgrupp i stallet och har ridit Löparn(löpis♥) största delen. Jag gillar att kolla på film,äta massa god saker och sjunga (MY OWN PASSION).
Ridningen: Eftersom detta är en hästblogg måste jag ju berätta lite för er! Och jag har ju berättat att jag rider löpis. En fin svart nordsvensk-travare. Har tävlat några gånger,FÅ. Men 2012,here i come!! Jag har ridit i ungefär fyra år och har utveklats så mycket,enligt mig.
Lite bilder:
///Olivia♥

Välkommen till vår blogg!

Den här bloggen handlar om två tjejer som heter Annie och Olivia. Vi rider båda på odenlunds 4h. Här kommer ni få läsa om vårat liv med hästarna men även om massa annat kul!
'
Olivia och Löparn
Annie!
Puss Annie och Olivia!

Välkommen till min nya blogg!

ponnytjejornas

Hej hej! Kul att ni hittat hit! Vi är två tjejer som driver denna bloggen. Olivia 99:an och Annie 98:an. Vi skriver om våra liv och hästlivet vi lever. Hoppas ni vill fortsätta läsa våran blogg! Puss och Kram//Olivia och Annie

RSS 2.0